Witam!
W tym roku chcemy wyjechać z chłopakiem na mazury. Ale nigdy tam nie byłam i mam totalny mętlik w kwestii miejsca. Nie mamy samochodu. Zależy nam na miejscu raczej nie zatłoczonym ale jednocześnie takim, gdzie byłoby wyjść wieczorem. Jakie są propozycje?
My myśleliśmy o Ostródzie? Dobra to myśl?
Bardzo proszę o pomoc i opinie.
Pozdrawiam!
Strona 1 z 1
Gdzie na mazury?
Napisano 26 marzec 2009 - 03:27
Ostróda całkiem przyjemne miejsce, ale czy takie spokojne? Bo ja wiem? Ale nie jestem w tej kwestii obiektywny, bo najchętniej to siedziałbym w lesie.
Jeżeli spodobała ci się moja wypowiedź proszę odwiedź moje strony
www.Łaziki.pl
www.PEDRYLE.org
Pytaj, a będzie ci opowiedziane.
www.Łaziki.pl
www.PEDRYLE.org
Pytaj, a będzie ci opowiedziane.
Napisano 08 kwiecieĹ 2009 - 08:35
Witam,
Ostródy nie znam, ale mogę powiedziec gdzie byłam i jak było. Osobiście polecam Tałty/k Mikołajek. W tałtach bardzo spokojnie jest, to mała mieścina, wydawałoby się, że "nora",ale gdy chce się człowiek rozerwać, to można wyskoczyć do Mikołajek, bo bardzo blisko. Tam jako przeciwieństwo kręci się życie i płynie energia. Co prawda byłam tam jakies 3 lata temu, więc nie wiem jak to teraz wygląda. Myślę, że niewiele się zmieniło.
A tych okolicach byłam dwa razy, więc chętnie wróciłam. A gdy nadarzy się okazja, myślę, że nie przepuszcze jej:)) Myślę, że gdziekolwiek nie pojedziesz, to nie pożałujesz:) Mazury zawsze miały i będą mieć według mnie swój specyficzny klimat.
Pozdrawiam
Ostródy nie znam, ale mogę powiedziec gdzie byłam i jak było. Osobiście polecam Tałty/k Mikołajek. W tałtach bardzo spokojnie jest, to mała mieścina, wydawałoby się, że "nora",ale gdy chce się człowiek rozerwać, to można wyskoczyć do Mikołajek, bo bardzo blisko. Tam jako przeciwieństwo kręci się życie i płynie energia. Co prawda byłam tam jakies 3 lata temu, więc nie wiem jak to teraz wygląda. Myślę, że niewiele się zmieniło.
A tych okolicach byłam dwa razy, więc chętnie wróciłam. A gdy nadarzy się okazja, myślę, że nie przepuszcze jej:)) Myślę, że gdziekolwiek nie pojedziesz, to nie pożałujesz:) Mazury zawsze miały i będą mieć według mnie swój specyficzny klimat.
Pozdrawiam
Napisano 14 grudzieĹ 2009 - 12:28
Polecam jedną z największych atrakcji w województwie warmińsko-mazurskim w polskiej stolicy country, wyjątkowej scenerii Western City Mrongoville i dzikim klimacie „Zielonych Płuc Polski”.
WESTERN CITY MRONGOVILLE
Western CITY MRONGOVILLE
WESTERN CITY MRONGOVILLE
Western CITY MRONGOVILLE
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Pomoc